Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj: Krásny 2-izbový byt v novostavbe s klimatizáciou, Karlova Ves

Ulica: Jána Stanislava
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
197 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj štýlový 2-izbový byt v skvelej lokalite.  Ponúkaná nehnuteľnosť je situovaná na ulici Jána Stanislava v Karlovej Vsi a jedná sa o 16 ročnú novostavbu.  Byt pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyńou a  jedálenským  kútom, samostatnej spálne a priestrannej kúpeľne s vaňou a  toaletou.  V kúpeľni je osadený radiátor a  celý byt je napojený na ústredné kurenie. Obývacia izba disponuje klimatizáciou.  Pozdĺž obývačky a spálne sa tiahne rozľahlý balkón o výmere 4,7m2, na ktorý je výstup ako z obývačky, tak aj zo spálne. Byt je vkusne a štýlovo zariadený.  Kuchynská linka je plne vybavená vstavanými elektrospotrebičmi a to konkrétne indukčnou varnou doskou, elektrickou  rúrou a umývačkou riadu.  K bytu prináleží pivničná kobka o výmere 2,5m2. Celková výmera bytu s balkónom  a pivničnou kobkou činí  52 m2.  V prípade záujmu o nábytok, dohoda možná. Vo vstupnej chodbe a spálni sú vstavané šatníkové skrine s dostatkom úložného priestoru. Vchod do bytu je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými dverami.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2008 a jedná sa o veľmi kvalitnú stavbu vo vyhľadávanej lokalite. Spoločenstvo vlastníkov sa o bytový dom nadštandardne stará a udržiava ho vo výbornej kondícii. V tejto lokalite sú ponuky tohto druhu ojedinelé, nakoľko nová výstavba v Karlovej Vsi je utlmená. Bytový dom je nízkopodlažný s výťahom a ponúkaná nehnuteľnosť je situovaná na 2. poschodí. K štyrom bytovým domom patrí uzavreté a oplotené multifunkčné detské ihrisko,  určené výhradne k užívaniu obyvateľov domu.

Lokalita: Novostavba v blízkosti llesa a multifunkčného lesného parku Líščie údolie ponúka vysoko kvalitné bývanie v jednej z najzelenších častí Bratislavy s benefitmi mestského bývania.  Školy, škôlky, poliklinika, pošta, mestský úrad, kostol, nákupne centrá , reštaurácie, detské ihriská,  a električková trať zabezpečujú 100% občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti pár minút. Napojenie na diaľničný obchvat vo vzdialenosti pár minút jazdy autom. V pešej dostupnosti sú rôznorodé možnosti voľnočasových a rekreačných aktivít, cyklistiky, turistiky, piknik, beh, venčenie zvierat.  Byt je vhodný pre jednotlivca, alebo menšiu rodinu a prístup do bytu z garáže je bezbariérový.

 

Cena nehnuteľnosti je 197.000 eur  a zahrňuje kompletný realitný a hypotekárny servis, t.j. príprava zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov, prípadne iných dokumentov potrebných k prevodu pre katastrálny úrad, LV a snímka z kat. mapy pre banku, poplatok za overovanie zmlúv u notára, základný poplatok 100,-€ pri podaní na katastri. K cene bude pripočítaná provízia v sume 5.000,- eur. 

Ohľadom obhliadky nás kontaktujte kedykoľvek.

0903 285 512

office.realion@gmail.com

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
52 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
52 m2
Plocha balkóna:
4.7 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
13.5 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti