Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj: Malebný 5 izbový RD s bazénom a klimatizáciou, Jablonové

Ulica: Tichá
Obec: Jablonové
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
280 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 5-izbový rodinný dom s bazénom, osadený na pozemku o výmere 590 m2, zastavaná plocha je 110 m2.  Dom sa nachádza v obci Jablonové, vzdialenej 30 km od hlavného mesta Bratislava a 18 km od okresného mesta Malacky. Dostupnosť do oboch miest je možná aj po diaľnici D2. Jedná sa o 18- ročnú novostavbu, postavenú z kvalitných materiálov, vrátane drevených okien.  Nehnuteľnosť je dvojpodlažná, s vlastnou, samostatne uzamykateľnou garážou na diaľkové ovládanie o výmere 16m2. Nad garážou sa nachádza  úložný odkladací  priestor.  Dom je napojený na vodu, plyn a elektriku, na pozemku sa nachádza žumpa o veľkosti 11 m3. V záhrade je viacero ovocných stromov ako jablone, slivky, figy a hrozno. Za domom je príjemné vonkajšie posedenie, ktorému prirodzene tienia prevísajúce strapce hrozna. Na rekreáciu a posedenie s rodinou a priateľmi slúži kruhový bazén s pieskovou filtráciou a vonkajší krb.

V prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, hala, kúpeľna so sprchovacím kútom a toaletou, kuchyňa, obývacia izba s jedálenským kútom a rodičovská spálňa.  Kuchynská linka na mieru je kompletne vybavená elektrospotrebičmi vrátane umývačky riadu. Sklokeramická varná doska a rúra sú elektrické.  Na poschodí sa nachádza skladový priestor, 3 izby a ďaľšia kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovacím kútom, dvojumývadlom a toaletou. Vo všetkých štyroch spálňach sa nachádzajú veľkorysé vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. 

Vykurovanie a ohrev TÚV sú zabezpečené radiátormi a plynovým kotlom. V obývacej izbe sa nachádza krb s prieduchmi na poschodie. V prízemí ako aj na poschodí je inštalovaná klimatizačná jednotka značky Daikin a Hyundai. Internet je zabezpečený prostredníctvom firmy Slovanet. 

Celkovo sa jedná veľmi kompaktnú nehnuteľnosť, určenú aj pre vačšiu rodinu. Ponúkaný RD sa nachádza v tichej bočnej ulici, avšak v pešej dostupnosti všetkej občianskej vybavenosti. V obci je škola, školka, zdravotné stredisko, reštaurácia, potraviny a taktiež lekáreň.  Obec si ako jedna z mála zachovala vidiecký a pokojný ráz, napriek blízkosti hlavného mesta. 

V prípade, že hľadáte dom v blízkosti rôznych pracovných príležitostí, stredných a vysokých škôl a kultúrneho vyžitia, ale na veľmi pokojnom vidieku, v tichej lokalite, kde naberiete nové sily, vrelo vám obhliadku tejto nehnuteľnosti doporučujeme. Je taktiež vhodná na rekreačné účely, nakoľko okolitá príroda, turistika, vodná nádrž, cyklotrasy, rybárčenie a hubárčenie ponúkajú množstvo športového a rekreačného vyžitia.

Cena nehnuteľnosti: 280.000,- eur

K cene bude pripočítaná odmena pre RK vo výške 3 % z predajnej ceny, za kompletný realitný  a hypotekárny servis: príprava zmlúv, návrhov na vklad a preberacieho protokolu, prípadne iných dokumentov potrebných k prevodu pre katastrálny úrad, LV a snímka z kat. mapy pre banku, poplatok za overovanie zmlúv u notára, základný poplatok pri podaní na katastri v sume 100,- eur.

 

Ohľadom obhliadok nás kontaktujte kedykoľvek:

0903285512

office.realion@gmail.com

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
590 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
590 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

office

office

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • Deutsch
  • rusr
  • lrm
  • narks

asdf asd safa sd test

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti